Pakketten

Luxe pakketten

Heb je iets te vieren of wil je gewoon even zelf goed genieten van de Cannoli of Biscotti? Dan hebben wij voor jou verschillende pakketten gemaakt. Variërend van alleen Cannoli en/of Biscotti tot en met een passend likeurtje erbij. Verzin jij een moment? Dan verzorgen wij de rest.

Tot snel, A presto! 

Dolci-doosje

In dit pakket wordt voor u een mooi doosje gevuld met 5, 10 of 15 heerlijke Biscotti di Mandorla naar keuze. Eventueel kunt u een handgeschreven kaart toevoegen met een persoonlijke tekst.
7,50 incl. btw
In dit pakket wordt voor u een mooi doosje gevuld met 5, 10 of 15 heerlijke Cannoli naar keuze. Eventueel kunt u een handgeschreven kaart toevoegen met een persoonlijke tekst.
10,00 incl. btw
In dit pakket wordt voor u een mooi doosje met inleg gevuld met 4, 8 of 12 heerlijke Cannoli naar keuze. Eventueel kunt u een handgeschreven kaart toevoegen met een persoonlijke tekst.
8,00 incl. btw
In dit pakket wordt voor u een doosje gevuld met 3 Cannoli en 2 Biscotti di Mandorla naar keuze Eventueel kunt u een handgeschreven kaart toevoegen met een persoonlijke tekst.
9,00 incl. btw

Luxe Windowdoos

In deze luxe doos verpakken wij voor u 5 Biscotti di Mandorla naar keuze. Eventueel kunt u een handgeschreven kaart toevoegen met een persoonlijke tekst.
9,75 incl. btw
In deze luxe doos verpakken wij voor u 5 Cannoli naar keuze. Eventueel kunt u een handgeschreven kaart toevoegen met een persoonlijke tekst.
11,75 incl. btw
In deze luxe doos verpakken wij voor u 3 Cannoli en 2 Biscotti di Mandorla naar keuze. Eventueel kunt u een handgeschreven kaart toevoegen met een persoonlijke tekst.
10,75 incl. btw

Kistje

Een mooi kistje gevuld met 5 koffie Cannoli, 5 koffie Biscotti di Mandorla én een flesje koffielikorette (200ml). Eventueel kunt u een handgeschreven kaart toevoegen met een persoonlijke tekst.
32,50 incl. btw
Een mooi kistje gevuld met 5 karamel-zeezout Cannoli, 5 karamel-zeezout Biscotti di Mandorla én een flesje karamel-zeezoutlikorette (200ml). Eventueel kunt u een handgeschreven kaart toevoegen met een persoonlijke tekst.
32,50 incl. btw
Een mooi kistje gevuld met 5 citroen Cannoli, 5 citroen Biscotti di Mandorla én een flesje Limoncello (200 ml). Eventueel kunt u een handgeschreven kaart toevoegen met een persoonlijke tekst.
32,50 incl. btw
Een mooi kistje gevuld met 5 hazelnoot Cannoli, 5 hazelnoot Biscotti di Mandorla én een flesje Hazelnootlikorette (200ml). Eventueel kunt u een handgeschreven kaart toevoegen met een persoonlijke tekst.
32,50 incl. btw
Een rijkelijk gevulde schatkist. Wij vullen hem voor u met 24 Biscotti di Mandorla naar keuze. Eventueel kunt u een handgeschreven kaart toevoegen met een persoonlijke tekst.
40,00 incl. btw
Een rijkelijk gevulde schatkist. Wij vullen hem voor u met 24 Cannoli naar keuze. Eventueel kunt u een handgeschreven kaart toevoegen met een persoonlijke tekst.
53,00 incl. btw
Een rijkelijk gevulde schatkist. Wij vullen hem voor u met 12 Cannoli en 12 Biscotti di Mandorla naar keuze. Eventueel kunt u een handgeschreven kaart toevoegen met een persoonlijke tekst.
46,50 incl. btw
Een rijkelijk gevulde schatkist. Wij vullen hem voor u met 24 Cannoli én met 24 Biscotti di Mandorla naar keuze. Eventueel kunt u een handgeschreven kaart toevoegen met een persoonlijke tekst.
85,50 incl. btw

Verzendbox

Luxe Cirkeldoos, gevuld met: 4 Biscotti in gevarieerde smaken
8,00 incl. btw
Verzendbox Biscotti, gevuld met: 10 Biscotti in gevarieerde smaken.
15,00 incl. btw
Verzendbox Biscotti, gevuld met: 15 Biscotti in gevarieerde smaken.
22,50 incl. btw
Verzendbox Cannoli, gevuld met: 10 Cannoli in gevarieerde smaken.
20,00 incl. btw
Verzendbox Cannoli, gevuld met: 15 Cannoli in gevarieerde smaken.
30,00 incl. btw