Welkom bij Dolci Siciliani

Een aantal jaar geleden hebben wij een banketbakkerij ontdekt in Sicilië waar het echte bakkersambacht nog heerst en een fijne familiesfeer hangt. Die twee kenmerken en alle heerlijke ingrediënten van het eiland zorgden voor de perfecte Dolci. Dat is ook de reden dat wij met z’n allen enorm trots zijn om u kennis te laten met maken met de cannoli en biscotti.
Net als in de bakkerij in Sicilië werken wij als een familiebedrijf en dat vertaalt zich voor u in een fijne, warme en loyale samenwerking. 

Alex van Acquooy

De middelste van Junior en Senior famiglia Van Acquooy.
Op en top levensgenieter en dat vertaalt zich in: genieten van een dubbele espresso met… een cannoli of biscotti.

Het is dan ook mijn passie om uw gasten te verrassen met onze Siciliaanse delicatessen. Terwijl u zorgt voor gasten, zorg ik voor u!

Ondanks alle hectiek van de dag verdient iedereen toch een heerlijke cannoli of biscotti. Zorgt u voor de koffie, dan kijk ik persoonlijk met u welke smaken van de Dolci uit Sicilië bij u het beste tot z’n recht komen.

Wat is er nu mooier dan dit geluk te delen met anderen?

alex@dolci-silicilani.nl
06 – 103 830 06

Gideon de Boer

Al zo’n 40 jaar werk ik met veel plezier met kaas, noten, wijn en delicatessen. Ik kan gerust zeggen dat dit mijn passie en hobby is. En wat is er mooier dan in het buitenland nieuwe ideeën op te doen, nieuwe smaken te proeven en nieuwe producten te ontdekken?

Ik ben begonnen als verkoper en eigenaar van een kaasspeciaalzaak. De laatste jaren ben ik vooral actief als verkoper, opleider, demonstrateur, verzorg ik buffetten en geef ik workshops. De koffie/kaas experience is mijn specialiteit.

Op Sicilië, een paradijs van verse streekgebonden producten en zoete lekkernijen, ontdekten we een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van Cannoli en Biscotti di Mandorla. Ze maken deze gebakjes/desserts op ambachtelijke wijze met de hand met de producten uit de streek.

Graag kom ik bij u langs om u kennis te laten maken met dit heerlijke product en er meer over te vertellen! 

Gideon@dolci-siciliani.nl

Uw Barista Lars en Ton van Acquooy

Junior en Senior famiglia van Acquooy.
We zijn gespecialiseerd in Italiaanse koffiecatering en laten ons vakmanschap graag zien op uw locatie. Wij verwelkomen uw gasten met een Italiaanse espresso, cappuccino (maar ook tal van andere koffievariaties).

We werken uitsluitend met vers gebrande koffiebonen gepresenteerd op een “originali” Piaggio of mooie bar.

Hoe heerlijk is een Italiaanse Cannoli en Biscotti di Mandorla bij uw koffie? Zoals de Italianen zeggen: “Het leven is toch al bitter genoeg.”

ton@dolci-siciliani.nl