Koffiebonen

Koffiebonen bij Dolci Siciliani

Genieten van een kopje koffie en het ware ambacht erachter proeven zoals je gewend bent bij Dolci Siciliani. Ook daarvoor ben je hier op het juiste adres. Onze koffiebonen worden ambachtelijk en met zorg bereid; alleen hierdoor krijg jij de beste bonen in jouw kopje koffie. Neem een kijkje in het assortiment en geniet ervan! 

Koffiebranderij COW Rotterdam

Neem een kijkje in de ambachtelijke koffiebranderij van COW Rotterdam!
Het recept voor een perfecte espresso gebruik je 18 gram koffie in een extractietijd van 25 seconden. Ook heerlijk in de Perculator en french press Koffiebonnen uit Colombia en Ethiopie: Colombia supremo (screensize 18 ) Deze plantage in Huila staat op 2300 meter groeihoogte huila is een gebied in t midden van colombia onder antioqia in het binnenland.
26,50 incl. btw

Een klassieke Noord-Italiaanse melange met Braziliaanse arabica en robusta uit Indonesië en India. Een espresso met een volle notige afdronk en een mooie stevige crema-laag.

19,00 incl. btw
100% arabica melange met Braziliaanse Santos, Guatemala Huehuetenango en Ethiopische Sidamo. Mooie genuanceerde smaken van rood fruit. Door het fruitige karakter een heerlijk zachte cappuccino met een zeer milde smaak.
24,50 incl. btw
Melange met Arabica uit Brazilië en Guatemala en Robusta uit Indonesië. Een espresso met een volle, notige en ronde smaak met een vleugje citrus. In de cappuccino komt een mooie zachte mokka smaak naar voren.
22,50 incl. btw