Blogs

Cannoli

Neem de Cannoli! Italianen nemen hun cannoli zeer serieus. Hieronder lees je waarom dat is. Ook vertellen we je hoe deze heerlijke koekjes worden gemaakt

Lees verder »

Biscotti

Biscotti di Mandorla ofwel Pasticcini di Mandorla Waarom onze biscotti di mandorla eigenlijk geen biscotti is en sommige koekjes koninklijker zijn dan andere. https://www.dolci-siciliani.nl/wp-content/uploads/2022/12/Amandelkoek-gerold-in-Pistache.mp4 Va

Lees verder »

Het Recept van Mergozzo

Het Recept van Mergozzo Dat wij echte Italië liefhebbers zijn, dat is geen geheim. Maar er is een dorpje in Italië waar altijd een stukje

Lees verder »

Caffè Mergozzo

Caffè Mergozzo We hebben een nieuwe koffiemelange waar we heel trots op zijn:Caffè Mergozzo; Een elegante, duurzame melange met veel flair.Natuurlijk vindt u de bonen

Lees verder »